Renovatie

Bewoond of onbewoond, Reinders beheerst het proces

Vele facetten zijn bepalend voor een geslaagde renovatie. De vakbekwaamheid van onze medewerkers, hun enthousiasme en flexibiliteit. Echter zonder een gedegen projectvoorbereiding en zorgvuldige planning zijn die kwaliteiten ontoereikend. Met name de renovatie van vastgoed in bewoonde staat gaat gepaard met vele complicerende factoren. Dat vereist organisatietalent en alertheid. Reinders beheerst dit ingewikkelde proces tot in detail. In bewoonde maar zeker ook in onbewoonde situaties.
Gedetailleerde planningen en het delen van verantwoordelijkheden dringen faalkosten terug en minimaliseren verspilling. Elk opgeleverd project levert opnieuw een bijdrage aan de toename van onze competenties wat betreft organisatie en uitvoeringstechnieken. En die competentie zetten we vervolgens weer in om de doorlooptijden te verkorten en daarmee voor onze opdrachtgevers een aanzienlijke kostenreductie te bewerkstelligen.
Reinders kan zich beroepen op een kern van toegewijde specialisten op het gebied van werkvoorbereiding en uitvoering. Mede daardoor zijn renovatieprojecten van Reinders synoniem voor een ruisvrije uitvoering .