OVER ONS

AL RUIM 90 JAAR REINDERS

Met meer dan negentig jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een allround onderhoud- en renovatiebedrijf. Wij beperken ons al lang niet meer tot alleen het schilderwerk van kozijnen en deuren. Het herstellen van houtwerk, voeg- en metselwerk, goten en dakbedekking en het reinigen van gevels en trappenhuizen vormen ook onderdeel van de werkzaamheden. Ook treedt Reinders Bedrijven op als hoofdaannemer van projecten en neemt de verantwoordelijkheid op zich om alle bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren.

Wij doen wat we beloven en streven altijd naar korte doorlooptijden en hoge kwaliteit. Kleine aanpassingen, grote verbouwingen of voor altijd afrekenen met bouwtechnische gebreken. Wij helpen graag! Reinders heeft veel specialisten in huis, maar werkt ook samen met contractpartners om zo de beste resultaten te behalen. Op basis van ons onderzoek en analyse bepalen we de juiste aanpak voor jouw project. We zijn eerlijk en snel en gaan altijd voor een hoge kwaliteit. Vakkundig, efficiënt en honderd procent betrouwbaar.

Wil je meer informatie? Download onze documentatie of bekijk de projecten die wij hebben gerealiseerd!

 ONZE MISSIE EN VISIE

Missie

Reinders bouwt, renoveert en onderhoudt woningen, bedrijfspanden en (maatschappelijk) vastgoed voor opdrachtgevers op een duurzame en resultaatgerichte wijze gedurende de hele levenscyclus.

Visie

Reinders biedt een passende oplossing voor strategisch beheer en onderhoud van vastgoed. Bij renovatie en onderhoud van vastgoed vervullen wij een transparante en toonaangevende rol als partner van de opdrachtgever. Wij staan voor ervaring, kennis, ontwikkeling en innovatie, kwaliteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en klantgericht handelen.