Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 Mooie initiatieven die wij een warm hart toedragen

Reinders Bedrijven vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij maatschappelijke projecten. Een aantal maatschappelijke projecten waar wij ons steentje aan bijdragen zijn: Only Friends, Education for All en Rugby Football Club Haarlem.

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn we partner van de stichting Only Friends. Only Friends maakt het voor kinderen en jongeren met een beperking mogelijk om te sporten. Het sportcomplex ligt midden in het hart van ons werkgebied en draagt bij aan het verhogen van de kwaliteit van leven van iedereen met een beperking. Deze stichting dragen wij een warm hart toe.

Ook steunen wij al meer dan 5 jaar het project Education for All in Marrakesh. Nog steeds krijgen weinig meisjes in Marokko de kans om na de basisschool te gaan studeren. De stichting zorgt ervoor dat steeds meer meisjes kunnen studeren. Zij zorgen ervoor dat ze opvang, onderkomen en studiebegeleiding krijgen om zo te kunnen studeren. In 2009 werd dit project opgestart en inmiddels hebben zij zes opvanghuizen weten te realiseren.

Sinds 2016 zijn wij ook sponsor van Rugby Football Club Haarlem. Naast het maatschappelijke doel van de vereniging heeft het clubhuis een functionele ruimte waarin verschillende maatschappelijke initiatieven plaats vinden. Zo heeft het clubhuis meerdere functies en draagt bij aan het maatschappelijk belang.

Onderhoud-NL-Garantie
EXCELLENCE-behaald-ISO-9001-2015-certificering
Excellence behaald ISO 9001
SBB-Leerbedrijf