Actueel

In de afgelopen jaren hebben de activiteiten van Reinders zich verbreed. Hiermee spelen we in op de vraag vanuit de markt om de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan een complex bij één vakbekwame partij onder te brengen. Het zijn activiteiten die zich al lang niet meer beperken tot alleen het schilderwerk aan de kozijnen en deuren. Het herstellen van houtwerk, voeg- en metselwerk, goten en dakbedekking, de reiniging van de gevels en trappenhuizen vormen ook onderdeel van de werkzaamheden. Het zijn activiteiten waarmee Reinders bewijst dat het bedrijf zijn status van een schildersbedrijf bijna is ontgroeid en steeds vaker als totaal- of hoofdaannemer van een project optreedt

Oh jawel, ze zijn er nog. Schildersbedrijven die gewoon werken volgens het principe 'een man een man, een woord een woord.' Bedrijven die perfect schilderwerk opleveren als ze perfect schilderwerk beloven, die als het een keer tegenzit een tandje bijzetten en zich niet verschuilen achter excuses. Reinders Schilderwerken is zo'n bedrijf. Vanzelfsprekend werken we volgens de kwaliteitskeurmerken. Niet omdat we het zo mooi vinden staan op het briefpapier, maar omdat onze schilders dat willen. Die kwaliteitsgedachte is trouwens overal in de organisatie aanwezig. Van werkvoorbereiding tot uitvoering en van calculatie tot after sales.

Vakkundig, efficiënt en honderd procent betrouwbaar. Reinders Bouw is in alles een Reinders bedrijf. Een jonge onderneming gerund door toegewijde en enthousiaste professionals. Minstens zo sterk in het bedenken van oplossingen als in de uitvoering daarvan. Reinders Bouw heeft zich in haar jonge geschiedenis vooral bewezen als regisseur van bouwprocessen. Dat verklaart de bijzondere positie van Reinders Bouw in het vakgebied renovatie en onderhoud. Kleine aanpassingen, grote verbouwingen of voor altijd afrekenen met bouwtechnische gebreken. Reinders Bouw realiseert het snel, degelijk en heel mooi. Velen zoeken zo'n bouwbedrijf, gelukkig bestaan ze nog.