Ga bij Reinders Bedrijven direct aan de slag als werkvoorbereider Planmatig Onderhoud en wordt verantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie van verschillende projecten!

Reinders Bedrijven bestaat al meer dan 90 jaar en samen met een ervaren team werk je mee om Groot-Amsterdam iedere dag een stukje mooier te maken. Bij Reinders Bedrijven werken we met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. Naast het feit dat we echte aanpakkers zijn, houden we ook goede sfeer. Wij hebben de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt en zoeken daarom jou om ons team te versterken

Taakomschrijving:

Als werkvoorbereider planmatig onderhoud ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de projecten zoals het maken van voorbereidings- en uitvoeringsplanning, het opstellen en vastleggen van (inkoop) overeenkomsten en de inkoop. Je bereidt deze projecten voor en werkt ze uit, zodat ze probleemloos kunnen worden uitgevoerd. Om dat te bereiken vertaal je projectspecificaties in een activiteitenplan en houd je rekening met de capaciteit in mankracht, materiaal en materieel. Van inkoopgesprekken tot de technische voorbereiding, je houdt alles in de gaten. 

Daarnaast ben je het professionele aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. In het kader van onze ketensamenwerking heb je veel contact met onderaannemers en leveranciers.

Kerntaken behorend bij deze functie zijn:

  • Opstellen van het projectplan, de werkbegroting, de werkinstructies, de benodigde kwaliteitsregistraties en planningen en het (laten) opstellen van bewonersinformatie;
  • Zorgen voor een volledig projectdossier;
  • Bestellen van benodigde materialen en het aanvragen van eventueel relevante vergunningen;
  • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, opzichters, leveranciers en onderaannemers (wij werken met vaste ketenpartners) over planningen, wijzigingen en inkoop;
  • Bijhouden van meer- en minderwerk en de projecten gereed maken ter facturatie;

Wat vragen wij van je:

  • Ervaring als timmerman en/of werkvoorbereider met een bouw achtergrond;
  • Minimaal een afgeronde bouwkundige opleiding MBO;
  • Spreekt goed Nederlands;
  • Rijbewijs B;
  • Technisch inzicht en ervaring met (prijzenboek)calculaties en administratie.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een leuke baan voor langere tijd kun je rekenen op een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s die voor elkaar klaar staan. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Je werkt mee aan uitdagende projecten in Groot-Amsterdam.

Wij bieden je een goed salarisconform CAO, en bieden alle emolumenten om je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren, uiteraard bestaat de mogelijkheid tot het volgen van cursussen. Daarnaast bestaat de optie voor het krijgen van een bedrijfsauto en telefoon van de zaak.

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan direct!

Voor vragen kun je bellen of mailen naar Patrick Swier.

06 24 81 61 64
patrick@reindersbedrijven.nl