Ben jij een vakkundige senior projectleider die geen uitdaging uit de weg gaat en voor wie de bouw geen geheimen kent? Dan zijn we op zoek naar jou! Als senior projectleider/uitvoerder bouw ben je verantwoordelijk voor de complete aansturing van bouwprojecten en geef je leiding aan de projectleiders.

Reinders Bedrijven bestaat al meer dan 90 jaar en samen met een ervaren team werk je mee om Groot-Amsterdam iedere dag een stukje mooier te maken. Bij Reinders Bedrijven werken we met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. Naast het feit dat we echte aanpakkers zijn, houden we ook goede sfeer. Wij hebben de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt en zoeken daarom jou om ons team te versterken.

Taakomschrijving:

Als senior projectleider/uitvoerder weet jij overzicht te behouden en ben je communicatief vaardig. Samen met een vakkundig team heb je de taak om de projecten binnen de vastgestelde tijd en planning te realiseren. Je bent technisch, organisatorisch en financieel eindverantwoordelijk voor een goed verloop en resultaat van de diverse projecten, waarbij de focus met name ligt op renovatieprojecten in en rondom Amsterdam. Daarbij bewaak je de geleverde kwaliteit en veiligheid en zorg je voor een positief financieel projectresultaat. Indien nodig stuur je bepaalde werkzaamheden bij en schroom je er niet voor om lastige knopen door te hakken. Je zit bouwvergaderingen voor en draagt zorg voor de financiële en administratieve afhandeling van projecten.

 

Kerntaken behorend bij deze functie zijn:

 • Je zorgt ervoor dat het project binnen de vastgestelde planning en randvoorwaarden opgeleverd wordt;
 • Je bent in staat op de technische staat van diverse bouwkundige onderdelen te beoordelen doormiddel van visuele controle en door het verrichten van metingen;
 • Je stelt de definitieve planning voor de opdracht op met betrekking tot tijd, mensen, materiaal en materieel; En draagt zorg voor de uitvoering;
 • Je vergelijkt de tussen- en nacalculaties met de kostprijs, maakt een financiële evaluatie en doet voorstellen ter verbetering van de interne organisatie;
 • Je bepaalt het meer- en minderwerk en zorgt voor correcte (administratieve) afhandeling.
 • Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit van de projecten;
 • Je zorgt ervoor dat het iedereen volgens het keuringsplan en/of kwaliteitsplan en volgens de veiligheidsrichtlijnen (gezondheid, milieu) werkt;
 • Je bent het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers;
 • Je bent gedreven en organisatorisch sterk;
 • Je geeft leiding aan een team van projectleiders.

  Wat vragen wij van je:

  • HBO werk- en denkniveau, verkregen door ervaring en/of opleiding;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een middelgroot bouwbedrijf als senior uitvoerder of soortgelijke functie;
  • Als persoon ben je communicatief vaardig, assertief en besluitvaardig. Met jouw gedrevenheid en enthousiasme weet je mensen in hun kracht te zetten en ben je in staat om projectleiders effectief te laten functioneren;
  • Rijbewijs B;
  • In bezit van een VCA of bereid om deze via ons te behalen.

  Wat krijg je ervoor terug?

  Naast een uitdagende baan voor langere tijd kun je rekenen op een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s die voor elkaar klaar staan. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Je werkt mee aan uitdagende projecten in Groot-Amsterdam. De werkzaamheden zijn meestal in opdracht van de woningbouwcorporaties en of vastgoedbeheerders.

  Wij bieden je een goed salarisconform CAO. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.  Daarnaast bieden we alle emolumenten om je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren, uiteraard bestaat de mogelijkheid tot het volgen van cursussen. Daarnaast bestaat de optie voor het krijgen van een bedrijfsauto en telefoon van de zaak.

  Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan direct!

  Voor vragen kun je bellen of mailen naar Patrick Swier.

  06 24 81 61 64
  patrick@reindersbedrijven.nl