Houd je van een uitdaging en lijkt het je leuk om als projectleider/uitvoerder bouw aan de slag te gaan op veelzijdige groot onderhoud- en renovatieprojecten rondom Amsterdam? Dan zoeken wij jou!

Reinders Bedrijven bestaat al meer dan 90 jaar en samen met een ervaren team werk je mee om Groot-Amsterdam iedere dag een stukje mooier te maken. Bij Reinders Bedrijven werken we met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. Naast het feit dat we echte aanpakkers zijn, houden we ook goede sfeer. Wij hebben de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt en zoeken daarom jou om ons team te versterken.

Taakomschrijving:

Als projectleider/uitvoerder van Reinders Bedrijven ben je verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van projecten. Je bent oplossingsgericht, communicatief vaardig en gedreven om projecten met succes af te ronden. Ook assisteer je bij de werkvoorbereiding en bent zoveel mogelijk bij de projecten aanwezig om alles in goede banen te leiden. Daarnaast heb je veel contact met vaklieden, andere collega’s, bewoners, VvE-besturen en opdrachtgevers.

Kerntaken behorend bij deze functie zijn:

 • Je zorgt ervoor dat het project binnen de vastgestelde planning en randvoorwaarden opgeleverd wordt;
 • Je bent in staat op de technische staat van diverse bouwkundige onderdelen te beoordelen doormiddel van visuele controle en door het verrichten van metingen;
 • Je stelt de definitieve planning voor de opdracht op met betrekking tot tijd, mensen,materiaal en materieel; En draagt zorg voor de uitvoering;
 • Je vergelijkt de tussen- en nacalculaties met de kostprijs, maakt een financiële evaluatie en doet voorstellen ter verbetering van de interne organisatie;
 • Je bepaalt het meer- en minderwerk en zorgt voor correcte (administratieve) afhandeling;
 • Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit van de projecten, hiervoor ben je zo vaak mogelijk op de projecten aanwezig;
 • Je zorgt ervoor dat het iedereen volgens het keuringsplan en/of kwaliteitsplan en volgens de veiligheidsrichtlijnen (gezondheid, milieu) werkt;
 • Je bent het aanspreekpunt voor vaklieden, buurtbewoners, VVE-bestuurders en onze opdrachtgevers.

Kortom: Ben jij een ervaren bouwkundige projectleider met een grote gunfactor? Reageer dan direct!

Wat vragen wij van je:

Met jouw gezond verstand, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel lever je vakwerk af. Je bent oplossingsgericht en kunt met iedereen het gesprek aan. Je vakmanschap blijkt ook uit je:

 • Vereiste werkniveau: HBO, verkregen door opleiding of werkervaring;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als uitvoerder of soortgelijke functie;
 • Communicatief vaardig, klantgericht en initiatiefrijk;
 • Rijbewijs B;
 • In bezit van een VCA of bereid om deze via ons te behalen.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een leuke baan voor langere tijd kun je rekenen op een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s die voor elkaar klaar staan. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Je werkt mee aan uitdagende projecten in Groot-Amsterdam. De werkzaamheden zijn meestal in opdracht van de woningbouwcorporaties en of vastgoedbeheerders.

Wij bieden je een goed salarisconform CAO, en bieden alle emolumenten om je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren, uiteraard bestaat de mogelijkheid tot het volgen van cursussen. Daarnaast bestaat de optie voor het krijgen van een bedrijfsauto en telefoon van de zaak.

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan direct!

Voor vragen kun je bellen of mailen naar Patrick Swier.

06 24 81 61 64
patrick@reindersbedrijven.nl