Heb jij als calculator gevoel bij bestaande bouw? Dan zoeken wij jou!

Reinders Bedrijven bestaat al meer dan 80 jaar en samen met een ervaren team werk je eraan mee om Groot-Amsterdam iedere dag een stukje mooier te maken. Bij Reinders Bedrijven werken we met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. Naast het feit dat we echte aanpakkers zijn, houden we ook van een goede sfeer. Wij hebben de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt en zoeken daarom jou om ons team te versterken.

Taakomschrijving:

Als calculator ben jij de deskundige op calculatiegebied voor bouwkundige bewerkingen en ben je bekend met marktprijzen. Zo onderhandel je over prijzen en houd je je bezig met offertes en contracten. Je denkt verder dan de opdrachtgever vraagt en werkt mee aan het winnen van tenders en aanbestedingen. Niet alleen adviseer jij in materiaalkeuze, planning en de uitvoeringsmethodieken, ook denk je mee over de voetprint die we achterlaten. Je krijgt te maken met grootschalige renovatie en onderhoudsprojecten en onderhoud het contact met verschillende partijen die betrokken zijn bij de prijsvorming van projecten.

Kerntaken behorend bij deze functie zijn:

  • Het is aan jou om alle informatie en gegevens te verzamelen om een goede calculatie te kunnen maken. Jouw uitkomsten weet je daarna goed te onderbouwen. 
  • Je communiceert met de opdrachtgever over beheerstrategieën en adviseert bij het opstellen van een functionele vraagspecificatie.
  • Je bent bekend met de wettelijk voorgeschreven eisen en voorwaarden (veiligheid, milieu) voor bepaalde werkzaamheden
  • Tijdens het gehele project houd je de planning goed in de gaten en tijdens de uitvoerfase blijf je betrokken bij het eventuele meer- en minderwerk.

Kortom: Heb jij affiniteit met het calculatie vak en dan specifiek de renovatie- en onderhoudsprojecten? Reageer dan direct!

Wat vragen wij van je:

Naast het feit dat je punctueel bent en cijfermatig goed onderlegd, blijkt je vakmanschap ook uit:

  • Minimale vereist opleidingsniveau: MBO Bouwkunde
  • Minimaal 3 jaar ervaring als calculator
  • Rijbewijs B
  • In bezit van een VCA of bereid om deze via ons te behalen

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een leuke baan voor langere tijd kun je rekenen op een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s die voor elkaar klaar staan.  Je werkt mee aan uitdagende projecten in Groot-Amsterdam. De werkzaamheden zijn meestal in opdracht van de woningbouwcorporaties.

Wij bieden je een goed salaris, conform CAO, en bieden alle emolumenten om je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren, uiteraard bestaat de mogelijkheid tot het volgen van cursussen. Daarnaast bestaat de optie voor het krijgen van een bedrijfsauto en telefoon van de zaak.

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan direct!

Voor vragen kun je bellen of mailen naar Cees Zonneveld.

06 53 15 38 45
cees@reindersbedrijven.nl