Geslaagde metamorfose voor Sportfondsen Nederland

Het is bijna interieurbouw, nee het ís interieurbouw waarmee Reinders Bouw zich in het kantoor aan de Paasheuvelweg heeft onderscheiden. Sportfondsen Nederland NV is de nieuwe gebruiker van het kantoor. In opdracht van Rietmeijer Huisvestingadviseurs hielp Reinders mee aan een geslaagde metamorfose. Het gezegde ‘het moet eerst erger worden voordat het beter wordt’ is zeker van toepassing op dit werk. Geen plafonnetje, geen binnenwandje of keukenkastje wist te ontsnappen aan de slopershamer. Na de sloop kon het interieur van het kantoorpand geheel in overeenstemming worden gebracht met het ontwerp van Rietmeijer. Reinders heeft nieuwe binnenwanden geplaatst, binnenkozijnen gemonteerd voor de glazen afscheiding van de diverse ruimtes, er is nieuw tegelwerk aangebracht, de wanden zijn gestukadoord, behangen, geschilderd… Het resultaat is er naar.